Om Scheel Tømrer & Snedker

– Din pålidelige tømrer

TØMRER- OG SNEDKERARBEJDE MED FOKUS PÅ HØJ KVALITET

Vores ekspertise og erfaring

Scheel Tømrer og Snedker udfører både tømrer- og snedkerarbejde, og vi har fokus på kvalitet hele vejen rundt. Vores virksomhed er bygget op omkring godt håndværk og tilfredse kunder.

Vi har fokus på funktion og æstetik, men ved også, at professionel planlægning og god dialog med vores kunder er afgørende for et godt resultat.

Scheel Tømrer & Snedker udfører alle former for tømrerarbejde – både ude og inde: nybygning, om- og tilbygning, renovering, forsikringsskader samt mere specielle tømrer- og snedkeropgaver, der kræver lidt ud over det sædvanlige.

Vi påtager os gerne entrepriseopgaver fx. større renoveringsopgaver, tilbygning og nybyg, hvor vi står for hele koordineringen af arbejdet med vores faste samarbejdspartnere. Det er alle sammen virksomheder, der er kendetegnet ved stor erfaring og høj professionalisme.

15+

Års erfaring i branchen

– Din pålidelige tømrervirksomhed med over 15 års erfaring

Forsikringsskader

Hvis uheldet er ude – uanset om det drejer sig om indbrud, hærværk, storm- eller vandskader – så kontakt os. Vi rykker hurtigt ud med skadeforebyggende tiltag samt kompetent rådgivning til dialogen med forsikringsselskabet.

Via et samarbejde med dit forsikringsselskab, kan vi hurtigt tilse og udbedre forsikringsskaden, samt forebygge effektivt mod lignende episoder, så du igen kan færdes trygt i dit hjem.

Uanset om din ejendom har været udsat for indbrud, hærværk, skybrud, storm- eller vandskade så kontakt os.

Hvad vores kunder siger

Læs nogle af deres udtalelser nedenfor for at få et indblik i vores pålidelige og kvalitetsarbejde.

“Fuld tilfredshed med det flotte udførte tømrerarbejde. Meget høj faglighed og super rådgivning ang. materialevalg. – Et tømrerfirma der går op finish og udfører kvalitetsarbejde, så vi vil helt klar anbefale dem.”

Carsten W

“God til at kommunikere tilbud og indholdet af det, flink og behagelig at snakke med. Gik i gang til aftalt tid, er god til at snakke om hvad der skal laves i dag. God til at fortælle om uforudsete udfordringer og forklare om løsning af udfordringerne.”

Else K

“Meget friske og professionelle håndværkere som også kom med rådgivning, vi ikke selv havde overvejet. Opgaven blev løst med et flot resultat, og var gode til at rydde op efter sig – kan varmt anbefales!”

Kaj O

Vi er medlem af Dansk Byggeri – Byg garanti

Det betyder, at vores arbejde er omfattet af Byg Garanti-ordningen, som dækker med op til 150.000 kr. ved fejl og mangler, som medlemsvirksomheden ikke kan efterleve. Nogle typer af opgaver er dog ikke dækket.